Fysiotherapie

Manuele therapie

Arbeidsfysiotherapie

Medical taping

Prothese training

Medische fitness

Fysiotherapie

Fysiotherapie is gericht op het herstel en het ontwikkelen van het optimale bewegen. Tijdens uw eerste afspraak gaat de fysiotherapeut met u in gesprek over uw gezondheidsklachten. Samen met u bespreekt hij de hulpvraag en de doelen die u weer wilt bereiken. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Door onze werkzaamheden in het revalidatiehotel hebben wij ervaring met zowel orthopedische als neurologische klachten. Wanneer u in het ziekenhuis opgenomen bent vanwege een gewrichtsvervangende operatie, kan u na ziekenhuisopname bij ons terecht voor fysiotherapie. Ook wanneer een beroerte gehad heeft en nog niet volledig hersteld bent, dan is fysiotherapie Intermezzo voor u het juiste adres. Heeft u andere klachten en denkt u dat wij iets voor u kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op.

Een fysiotherapeut levert maatwerk. Geen enkele patient is hetzelfde. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Een fysiotherapeutische behandeling duurt een half uur. Tijdens een fysiotherapeutische behandeling ga je samen aan de slag in de behandelkamer of fitnesszaal. Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut doe je oefeningen voor meer kracht, coordinatie en lenigheid. Wij in Intermezzo doen er alles aan om maatwerk te leveren, helemaal toegesneden op uw klachten en lichaam. Indien gewenst komen wij ook aan huis voor een fysiotherapie behandeling.
Telefoon 06 - 18 27 72 16

Motorstraat 110

3083 AP Rotterdam

info@fysiotherapie-intermezzo.nl