Algemene voorwaarden

Het team fysiotherapie Intermezzo heet u van harte welkom.

U wordt verzocht bij de eerste behandeling uw verzekeringspasje en eventueel verwijzing van huisarts of specialist mee te nemen. Tevens wordt u verzocht om iedere behandeling een badlaken of een grote handdoek mee te nemen.

Het is verplicht om uw identiteitsgegevens (BSN) in de administratie op te nemen. Wilt u een geldig identiteitsbewijs meenemen?

Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering.
Lees uw polisvoorwaarden door om zeker te zijn of u aanvullend verzekerd bent, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of tot welk bedrag u verzekerd bent. Bespreek dit met uw fysiotherapeut. Met alle zorgverzekeraars is een contract afgesloten. Wanneer u niet bent verzekerd krijgt u een factuur thuisgestuurd. Informatie over de tarieven vindt u op de website.

U kunt ons telefonisch bereiken gedurende de openingstijden. Indien de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat en wordt u teruggebeld. De behandeling wordt hierdoor zo min mogelijk onderbroken.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Als u te laat afzegt worden kosten bij u in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt geen gemiste afspraak.

De praktijk is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen. Neem deze daarom altijd mee naar de behandelkamer.

Zonder uw toestemming worden er geen gegevens aan derden verstrekt. Om eventueel relevante gegevens te mogen verstrekken, wordt tijdens de eerste behandeling uw toestemming gevraagd. U mag altijd uw dossier inzien.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de praktijk, wegens hygiƫnische reden.

Door gebruik te maken van onze diensten verklaart u zich akkoord met ons huisreglement.

Telefoon 06 - 18 27 72 16

Motorstraat 110

3083 AP Rotterdam

info@fysiotherapie-intermezzo.nl